Meteen naar de inhoud

HANDBOEK VOOR DE SUCCESVOLLE INTERIEURPROFESSIONAL

e-course - Interieurprofessionals Masterclass - startend interieurontwerper - interieurprofessionals platform

E-book

Yes! Het is zover. Mijn e-book Handboek voor de succesvolle interieurprofessional deel 1 is vanaf nu te downloaden! 🎉

Het schrijven van een boek stond niet echt op mijn to-do lijst aan het begin van dit jaar. Maar, door steeds meer gesprekken met andere interieurprofessionals kwam ik erachter dat er wel behoefte is aan iets tastbaars wat ondersteunt bij het opzetten van een succesvol ontwerpbureau.

Ik weet niet hoe het bij jouw opleiding is/was, maar bij mijn opleiding werd er weinig aandacht besteed aan het opzetten van een goedlopend ontwerpbureau. Verder zijn er ook maar weinig boeken over hoe je succesvol kan ondernemen als creatieve ondernemer en daar liep ik zelf enorm op vast. Het werd dus tijd voor verandering. Een boek speciaal voor al die creatievelingen met een eigen ontwerpbureau.

Het handboek voor de succesvolle interieurprofessional is daarom gevuld met waardevolle tips en opdrachten die jou echt verder gaan helpen als creatieve ondernemer. Je gaat dingen lezen die je niet zou verwachten en persoonlijke verhalen herkennen.

Met dit boek wil ik jou aanzetten tot actie. Actie om aan jezelf en jouw bedrijf te werken. Dat jij jouw creativiteit gaat inzetten voor jouw bedrijf. Want, daarmee ga je uiteindelijk succesvol en onderscheidend worden.

Wil jij een succesvolle interieurprofessional worden? Dan is dit handboek speciaal voor jou.

Je kan het eerste deel van het handboek vanaf vandaag bestellen. In dit eerste deel ga je aan de slag met de basis van jouw bedrijf, wat een absolute must is om succesvol te kunnen ondernemen.
De investering is €9,95 incl BTW, de opbrengst? Onbetaalbaar 😉

Bestel het boek via onderstaande link en ga vandaag nog aan de slag met de basis van jouw bedrijf!

BIJVERKOPEN AAN KLANTEN

rolmodel - interieurprofessionals - interieurprofessional - interieurontwerp - interieuradvies - interieurstylist - interieurcoach

Online training

Een extra inkomen is altijd mooi meegenomen. Alleen, hoe doe je dat als interieurprofessional? Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden, maar de meest makkelijke optie is door producten bijverkopen aan klanten.
Je hebt namelijk een mooi ontwerp gemaakt en het zou ook tof zijn als dit ontwerp gerealiseerd gaat worden en dat je daar ook nog aan bij mag dragen.

Dat bijdragen aan de realisatie is weer een extra bron van inkomsten. En het geheim van hoe je dit doet leer je tijdens de training “Als interieurprofessional bijverkopen aan klanten”.

€99,99

€ 33,00 excl. BTW