Meer focus nodig als interieurprofessional?

Heb jij het gevoel dat je constant van alles aan het doen bent, maar niets helemaal af krijgt?
Je bent voor jezelf begonnen omdat je een passie hebt voor het ontwerpen van interieurs, terwijl dat nu maar een klein deel van je werkzaamheden blijkt te zijn. Want naast ontwerper ben je ook administratief medewerker, financieel adviseur, social media marketeer, etc. 

Doordat er zoveel verschillende taken zijn als ondernemer, mis je vaak focus.
En juist focus zorgt voor rust en balans. 
Dit heb je nodig om je werk en privéleven in balans te houden, scherp te hebben waar je naartoe wilt met je bedrijf en plezier te houden in het creatieve ondernemen. 

De basis van focus is het maken van keuzes. Dit hoort bij ondernemen, alleen is het vaak minder gemakkelijk dan dat het lijkt. Er zijn veel dingen waar je geïnteresseerd in bent en je vind veel dingen tof om te doen. Maar, wanneer je geen keuzes durft te maken, kom je ook niet meer verder. 

Met 1 focus sessie ben je gelijk alweer op de juiste weg en kan je met veel inspiratie weer aan de slag. Je weet welke keuzes er zijn en je kan bewust afwegingen gaan maken die passen bij jou en jouw creatieve onderneming. Eigenlijk gaan we samen focussen op wat jou rust en balans geeft als ondernemer. 

Doordat ik vanuit een ander perspectief kan kijken naar wat je doet, kan ik je helpen met het geven van tips & trucks om direct zelf aan de slag te kunnen met:
> Het vinden van de juiste balans
> Het aanbrengen van focus binnen jouw bedrijf
> De manier om je te onderscheiden
> Je aanbod
> Je marketingstrategie
> Je communicatie
> En alle andere ontwerp gerelateerde onderwerpen waar je over wilt sparren.  

Focus call - interieurprofessionals platform - interieurontwerp - interieurdesign

Voor wie?

Voor de startende interieurprofessional. Het maakt niet uit of je al een heel duidelijk beeld hebt van jouw bedrijf, samen gaan wij werken aan de juiste start.

Voor de interieurprofessional die al wat langer bezig is, maar niet helemaal tevreden is met hoe het nu gaat.

Voor de interieurprofessional die behoefte heeft aan een sparringpartner met ervaring en graag weer gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag wil gaan. 

"Heel fijn om als beginnend interieurstylist tijdens de FOCUS sessie met Kimberly te sparren. Zij is een professional uit het vak. Ik heb veel praktische en concrete tips gekregen, die ik gelijk kan gaan toepassen. Ze denkt met je mee en geeft mij vertrouwen om te blijven geloven en werken aan mijn dromen. Heel erg bedankt voor de inspirerende sessie!"
Wendy - thuismus interieur - interieurprofessionals platform - focus sessie
Wendy
Interieurstylist, Thuismus Interieur

Hoe werkt het?

Je plant een online call in en samen gaan wij ongeveer 2 uur sparren en strategieën samenstellen om je verder vooruit te helpen. 

De sessies zijn altijd 1-op-1, waardoor ik exclusieve aandacht kan geven en we echt even in het diepe kunnen duiken. Je wilt namelijk niet meer de algemene manier van handelen, maar iets dat aansluit bij jou en jouw manier van ondernemen. We kijken naar hoe jij focus en balans kan aanbrengen tussen werk en thuis. Ook bespreken we de dingen waar je tegenaan loopt binnen het ontwerp vak en geef ik je tools om direct mee aan de slag te kunnen.

En dan...

Na de sessie ben je gemotiveerd, enthousiast en vol energie om weer verder te gaan met ondernemen. Je ziet toekomst met jouw interior business en weet welke stappen je kan zetten om balans en focus te vinden EN te behouden. 

Je vertrouwt weer 100% op jezelf en de kracht waarmee jij jezelf kan onderscheiden. 
Verder heb je nieuwe inzichten en tips gekregen die je verder helpen met waar je naartoe wilt als bedrijf. Er is in ieder geval genoeg waar je de komende tijd aan kan werken.

Je wordt altijd beter na een sessie waarbij je kan sparren met een gelijkgestemde. 

Grow traject - interieurprofessionals platform - speciaal - interieurontwerper - interieurstylist - interieuradviseur - coaching

Een kleine investering met groot resultaat

FOCUS sessie

2 uur sparren met een ervaren interieurprofessional

187
  • Meer focus
  • Meer balans
  • Hulp bij het maken van keuzes

Wanneer je vaker behoefte hebt om te sparren, dan is het Interieurprofessionals Platform een goed alternatief.
Hier kan je 24/7 sparren met meerdere interieurprofessionals