FOCUS traject - voor de ervaren interieurprofessional

trendkleur - Flexa kleur van het jaar 2021 - Brave Ground - Interieurprofessionals platform - interieurontwerper - gratis masterclas

Het FOCUS traject is er voor de ervaren interieurprofessional.

De ervaren interieurprofessional die op zoek is naar balans en meer focus in een drukke agenda.
Er zijn genoeg opdrachten om mee te beginnen, er wacht een huishouden, verschillende afspraken met leveranciers en beurzen die nog op de planning staan en dan nog de ondernemerstaken die niets met ontwerpen te maken hebben. Eigenlijk zitten er te weinig uren in een dag. 

Herkenbaar? 

Om dit weer terug in balans te krijgen is er het FOCUS traject, speciaal voor de ervaren en drukke interieurprofessional.

  Je wordt een pro in timemanagement. Met een drukke agenda is dit een MUST.

  Samen gaan we structuur aanbrengen in jouw workflow, hierdoor krijg je veel meer gedaan in minder tijd.

  Er komt FOCUS doordat er sterke keuzes gemaakt gaan worden, waarbij je van begin tot eind begeleid en gesteund wordt.

  De creativiteit blijft belangrijk tijdens het gehele traject en je gaat leren er meer uit te halen.

  Balans, balans, balans, o ja, heb ik al gezegd balans? We gaan jouw leven zo inrichten dat het werk niet meer alles overheersend is, maar dat je ook kan genieten van jouw eigen me-time zonder jezelf schuldig te voelen.

  Zorg ik ervoor dat je een sparringpartner op niveau hebt met verstand van het vak. En bied ik een luisterend oor, waar nodig.

Dit traject is voor:

  • De interieurprofessional die al een aantal jaren een eigen bedrijf heeft en regelmatig drukke periodes heeft.
  • De ontwerper die graag de beschikbare tijd beter wil indelen en geen concessies meer wil doen. 
  • De gedreven interieurprofessional die graag meer balans en structuur wil aanbrengen in de onderneming en weet dat dit leidt tot betere prestaties.
  • De creatieve ondernemer die durft te investeren in zichzelf en de onderneming. Wetende dat dit DE kans is om nog efficiënter te zijn en nog meer groei te realiseren.

Stel je voor dat je na dit traject...

Focus traject - platform - interieurprofessional - interieurontwerper - interieurstylist

Een pro bent in timemanagement. Waardoor je jouw tijd meer efficiënt in kan delen, zodat je meer opdrachten kan afronden en dus meer omzet krijgt.

Een ijzersterke discipline hebt om de taken te voltooien binnen jouw tijdsplanning. Er zal niet snel meer iets vooruitgeschoven gaan worden, dat geeft direct rust. 

Een aanbod hebt dat opnieuw is scherp gesteld, waardoor je met meer FOCUS kan ondernemen.

Jouw creativiteit op de juiste manier in kan zetten. Geen gebrek aan inspiratie en ‘aan’ op de momenten dat je jouw creativiteit nodig hebt. Als interieurprofessional leef je nu eenmaal van je creativiteit en denken buiten de kaders. Na het traject weet je precies hoe je dit het beste in kan zetten en er direct jouw voordeel uit kan halen. 

Gewoon balans & rust ervaart tussen werk en privé. Dat is GOUD waard.

Waarom werken met mij?

Al 10 jaar ben ik een creatieve ondernemer en ben ik actief in de meubelbranche. In die jaren heb ik uitgevonden wat het is om als creatieveling te stoeien met de zakelijke kant van ondernemen. Het liefst ben ik bezig met het samenstellen van kleuren en materialen en ben ik aan het ontwerpen. 
Helaas, dit is niet altijd de realiteit als je gaat ondernemen en er zijn veel meer taken en zaken waar je jezelf mee bezig dient te houden. Wat uiteindelijk ten koste gaat van je creativiteit.

Wat ik merkte is dat het hebben van een duidelijk marketingplan welke gebaseerd is op mijn unieke kracht als ontwerper, het veel gemakkelijker maakte om te communiceren naar (potentiële) klanten toe. Wat uiteindelijk resulteerde in meer klanten en klanten die bij mijn stijl en visie passen. Van daaruit gaat de bal vanzelf weer rollen. 

In de beginjaren was ik vooral mijn tijd aan het verdelen tussen werken voor een baas en werken aan mijn opdrachten. Totdat ik de knop omzette en mij ging focussen op wat echt belangrijk was en waar ik meer energie van kreeg en sinds een paar jaar ben ik een volledig zelfstandige ondernemer. Nu verdeel ik mijn tijd tussen het moeder zijn en ondernemen. Ik heb plezier in mijn werk en heb besloten om mijzelf in te zetten bij het helpen van andere interieurprofessionals.

Door mijn ervaring in het vak, als interieurontwerper, heb ik voldoende kennis opgebouwd om te gebruiken voor en over te dragen aan: jou. 

Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden en samen te werken naar een creatieve business waarin je volledig kan doen waar jij goed in bent.

Kimberly Eijkemans - interieurprofessionals platform - interieurontwerper - interieurstylist - Grow traject - focus traject - coach

Het FOCUS traject bestaat uit

Eenmalige investering excl. BTW

Betaling in 3 termijnen van € 1.260

3.780
  • Bonus: fotoshoot t.w.v. €650
  • Wordt een pro in timemanagement
  • Balans in werk en privé
  • Persoonlijke aandacht