Wat kan je vinden op het Interieurprofessionals platform

Het Interieurprofessionals platform is er om jou als interieurprofessional te ondersteunen met jouw interior business. 

Na jarenlang alleen gewerkt te hebben, merkte ik dat ik behoefte kreeg aan meer contact met vakgenoten. Eigenlijk niet alleen contact, maar ook een manier waarop ondernemen weer overzichtelijk wordt. Ik werd namelijk gek van alle afspraken met verschillende leveranciers van meubels, behang, verf, etc. En merkte dat er veel te veel tijd verspild werd aan iets waar ik niet altijd direct meer omzet mee kon maken. Het belangrijkste van alles: al die afspraken kon ik niet declareren, maar kostte mij wel tijd en energie. 

Ik dacht dat het allemaal wel makkelijker, efficiënter en beter kon. Zodoende ben ik het platform gestart.

Ik heb mij aangemeld bij het Platform om kennis te maken met vakgenoten, ideeën uit te wisselen en wellicht hulp te vragen bij collega’s. Hoe meer interieurprofessionals zich aanmelden, hoe beter dus. De bedrijfsuitjes die Kimberly organiseert zijn een welkome aanvulling. Meld je dus aan en wie weet komen wij elkaar hier tegen!
Ina Interieuradvies- portfolio - interieurprofessionals platform
Ina Harland
Interieurontwerper

Wat krijg je bij het Interieurprofessionals platform

Vertel mij meer

Dit platform is er voor jou als zzp’er / eenmanszaak. Vooral op de momenten waarop je denkt dat je hulp nodig hebt met een klant of ondernemersvraag. Het is altijd toegankelijk, want als lid heb je 24/7 toegang tot het exclusieve ledengedeelte.

Binnen het platform kan je in contact komen met vakgenoten, kan je zonder veel gedoe inkopen voor klanten en kan je daardoor een extra businessmodel toevoegen aan je bedrijf.
Ook kan je elke maand een nieuwe Masterclass verwachten en jezelf daarmee bijscholen. 

Daarnaast mag je mee naar bedrijfsbezoeken en offline meetings. Ook is er maandelijks een online meeting, waarbij elke maand vraagstukken direct beantwoordt kunnen worden.

En of dat nog niet genoeg is, ieder lid presenteert een eigen portfolio op de website van het platform om daarmee klanten aan te trekken. 

Grow traject - interieurprofessionals platform - speciaal - interieurontwerper - interieurstylist - interieuradviseur - coaching
"Het platform is een goede manier om met ‘collega’s’ te kijken hoe je samen kunt groeien. Wanneer je ergens tegenaan loopt kun je dit altijd delen en sta je er niet alleen voor. Sinds kort zijn er ook online bijeenkomsten. Dit is super fijn om even samen te sparren en tips en tricks uit te wisselen."
Door loraine - portfolio - interieurprofessionals platform
Loraine van der Hulst
Interieurontwerper

Wat is de investering

Per kwartaal

Lid van het platform

75
 • Goed doel bij elk lidmaatschap worden er 2 bomen geplant via Trees for All
 • Connectie met andere interieurprofessionals
 • Gratis bedrijfsbezoeken
 • Online portfolio delen om klanten te trekken
 • Extra businessmodel door meubels & accessoires in te kopen via onze betrouwbare partners
 • Altijd bereikbaar door de online omgeving
 • Masterclass elke maand een nieuwe Masterclass
 • Groei door samen te werken

Per jaar

Lid van het platform

222
 • Goed doel bij elk lidmaatschap worden er 2 bomen geplant via Trees for All
 • Connectie met andere interieurprofessionals
 • Gratis bedrijfsbezoeken
 • Online portfolio delen om klanten te trekken
 • Extra businessmodel door meubels & accessoires in te kopen via onze betrouwbare partners
 • Altijd bereikbaar door de online omgeving
 • Masterclass elke maand een nieuwe Masterclass
 • Groei door samen te werken

F.A.Q.

Vooral voor zelfstandige interieurontwerpers, interieurstylisten en mensen die werkzaam zijn in de woonbranche. Ben je (nog) niet zelfstandig, maar heb je wel interesse? Ook dan kan je jezelf aanmelden. De belangrijkste voorwaarde is dat je beroep iets met interieur te maken heeft. 

Absoluut, je kan jezelf 24/7 aanmelden bij het platform en direct gebruik maken van alle voordelen.

Jazeker, ik zou het jammer vinden als je weer gaat, maar je kan jezelf altijd afmelden. Binnen 14 dagen is dit kosteloos, daarna meld je jezelf af via info@interieurprofessionalsplatform.nl en kan je nog van alles gebruik maken totdat je lidmaatschap beëindigd is. 

Via het platform kan je sinds kort producten en meubels bestellen voor jouw klanten. Zo kan je een extra dienst aan je klanten bieden. Het contact en de afspraken worden geregeld via het platform, dat scheelt jou weer tijd, wat je kan gebruiken om mooie ontwerpen te maken. 

Door deze meubels via het platform te verkopen, krijg je een mooie korting per verkocht product, wat direct meer omzet betekent. Dus, hoe meer actief je daarmee bent, hoe meer voordeel je ervan kan hebben.

Wanneer je twijfelt, kan je een gesprek met mij aanvragen via info@interieurprofessionalsplatform.nl . Dan bespreken wij samen of het bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. 

 

De bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW. 
Alles wat op deze pagina aangeboden wordt, zit in het bedrag verwerkt. Eigenlijk is het maar een kleine investering voor wat je terug krijgt. 

Twijfel je?

Twijfel je nog of het interieurprofessionals platform op dit moment bij jou past?
Stuur mij dan een mail, dan gaan we daar samen over in gesprek.