Wat kan je vinden op het Interieurprofessionals platform

Het Interieurprofessionals platform is een platform waar je gelijkgestemden uit het vak tegen komt. Je hebt direct contact met elkaar en kan vragen stellen of tips delen. 

Dit platform is er om jou te ondersteunen als creatieve ondernemer. En zorgt ervoor dat je jezelf niet meer alleen voelt staan in het ondernemerschap. Doordat er vragen gesteld kunnen worden en informatie gedeeld, sta je altijd sterker. Je krijgt een netwerk waarop je kan bouwen, met alle gevolgen van dien. 

Ik heb mij aangemeld bij het Platform om kennis te maken met vakgenoten, ideeën uit te wisselen en wellicht hulp te vragen bij collega’s. Hoe meer interieurprofessionals zich aanmelden, hoe beter dus. De bedrijfsuitjes die Kimberly organiseert zijn een welkome aanvulling. Meld je dus aan en wie weet komen wij elkaar hier tegen!
Ina Interieuradvies- portfolio - interieurprofessionals platform
Ina Harland
Interieurontwerper

Wat krijg je bij het Interieurprofessionals platform

Vertel mij meer

Dit platform is er voor jou als zzp’er / eenmanszaak. Vooral op de momenten waarop je denkt dat je hulp nodig hebt bij ondernemersvragen of bij een klant. Het is altijd toegankelijk, want als lid heb je 24/7 toegang tot het exclusieve ledengedeelte. 

Hier vindt je meer info over het bestellen via het platform, hier kan je vragen stellen aan andere interieurprofessionals, heb je overzichten en meer. 

Daarnaast mag je mee naar bedrijfsbezoeken en offline meetings. Ook is er maandelijks een online meeting, waarbij elke maand vraagstukken direct beantwoordt kunnen worden.

En of dat nog niet genoeg is, ieder lid presenteert het portfolio op de website van het platform en kan je deelnemen met beurzen om daarmee klanten aan te trekken. 

Grow traject - interieurprofessionals platform - speciaal - interieurontwerper - interieurstylist - interieuradviseur - coaching
"Het platform is een goede manier om met ‘collega’s’ te kijken hoe je samen kunt groeien. Wanneer je ergens tegenaan loopt kun je dit altijd delen en sta je er niet alleen voor. Sinds kort zijn er ook online bijeenkomsten. Dit is super fijn om even samen te sparren en tips en tricks uit te wisselen."
Door loraine - portfolio - interieurprofessionals platform
Loraine van der Hulst
Interieurontwerper

Wat is de investering

Per kwartaal

Lid van het platform

75
 • Goed doel krijg een armbandje kado van Stichting Lyme
 • Connectie met andere interieurprofessionals
 • Gratis bedrijfsbezoeken
 • Online portfolio delen om klanten te trekken
 • Meer omzet door verkoop van meubels via onze betrouwbare partners
 • Altijd bereikbaar door de online omgeving
 • Persoonlijk contact leer elkaar kennen
 • Groei door samen te werken

Per jaar

Lid van het platform

240
 • Goed doel krijg een armbandje kado van Stichting Lyme
 • Connectie met andere interieurprofessionals
 • Gratis bedrijfsbezoeken
 • Online portfolio delen om klanten te trekken
 • Meer omzet door verkoop van meubels via onze betrouwbare partners
 • Altijd bereikbaar door de online omgeving
 • Persoonlijk contact leer elkaar kennen
 • Groei door samen te werken

F.A.Q.

Vooral voor zelfstandige interieurontwerpers, interieurstylisten en mensen die werkzaam zijn in de woonbranche. Ben je (nog) niet zelfstandig, maar heb je wel interesse? Ook dan kan je jezelf aanmelden. De belangrijkste voorwaarde is dat je beroep iets met interieur te maken heeft. 

Absoluut, je kan jezelf 24/7 aanmelden bij het platform en direct gebruik maken van alle voordelen.

Jazeker, ik zou het jammer vinden als je weer gaat, maar je kan jezelf altijd afmelden. Binnen 14 dagen is dit kosteloos, daarna meld je jezelf af via info@interieurprofessionalsplatform.nl en kan je nog van alles gebruik maken totdat je lidmaatschap beëindigd is. 

Via het platform kan je sinds kort producten en meubels bestellen voor jouw klanten. Zo kan je een extra dienst aan je klanten bieden. Het contact en de afspraken worden geregeld via het platform, dat scheelt jou weer tijd, wat je kan gebruiken om mooie ontwerpen te maken. 

Door deze meubels via het platform te verkopen, krijg je een mooie korting per verkocht product, wat direct meer omzet betekent. Dus, hoe meer actief je daarmee bent, hoe meer voordeel je ervan kan hebben.

Wanneer je twijfelt, kan je een gesprek met mij aanvragen via info@interieurprofessionalsplatform.nl . Dan bespreken wij samen of het bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. 

 

De bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW. 

Twijfel je?

Twijfel je nog of het interieurprofessionals platform op dit moment bij jou past?
Stuur mij dan een mail, dan gaan we daar samen over in gesprek.