Ga naar de inhoud

Bezoek aan A House of Happiness

  • door
bedrijfs bezoek A House of Happiness - interieurprofessionals platform - gordijnen - duurzaam - lap atelier

Afgelopen oktober hebben we, met een aantal deelnemers van het platform een bezoek gebracht aan gordijnspecialist en partner van het platform: A House of Happiness.

We begonnen met een uitgebreide uitleg over de historie van het merk, dat eigenlijk een onderdeel is van Vriesco Fabrics. Waarna we de werkvloer op mochten. Een dergelijk proces als het maken van een gordijn is veel bewerkelijker dan de meesten denken. Daar kwamen we natuurlijk wel achter toen we in het fabrieksgedeelte liepen. 
Veel grote rollen stof die opgeslagen zijn, een eigen waterbesparende printer, veel aandacht voor duurzaamheid in het proces en geweldige vakmensen die dagelijks de mooiste gordijnen maken.  
Het was werkelijk een feestje om te zien.

L.A.P. atelier

Daarnaast werkt A House of Happiness ook aan een sociaal project: het L.A.P. atelier
Een dergelijk project laat zien dat iedereen gelijke kansen mag krijgen en dat je door middel van samenwerken alleen nog maar sterker kan worden. 
Dit soort projecten maakt een wereld van verschil op alle mogelijke manieren en ik ben trots dat ik een dergelijke partner aan het platform heb mogen toevoegen.

Zelf geloof ik natuurlijk ook in de kracht van samenwerken en van dit soort sociale projecten raak ik ook gemotiveerd om te onderzoeken hoe dit verwerkt kan worden binnen het platform. 

bedrijfs bezoek A House of Happiness - interieurprofessionals platform - gordijnen - duurzaam - lap atelier

Om terug te komen op het bedrijfsbezoek: We mochten nog even spieken op de ontwerp en trends afdeling, waar we al wat trends voor 2022 hebben mogen bewonderen. Wij weten dus al wat er komen gaat 😉. 

Als laatste mochten we door de collectie snuffelen en alles voelen en bekijken. Als interieurprofessional is dit natuurlijk het walhalla. Het is wel heel fijn dat A House of Happiness een enorme collectie heeft, voor elke portemonnee en stijl is er een aanbod. Daarnaast zijn zij vooruitstrevend in duurzaamheid. 
Ze hebben sinds kort namelijk een lucht zuiverend gordijn. Nare luchtjes worden geneutraliseerd en het gordijn ruikt heerlijk fris. En wij mochten het al bewonderen. 

De hele dag was enorm goed verzorgd en we hebben elkaar na lange tijd weer eens in het ‘echt’ mogen zien, dat maakte het extra bijzonder en de lange rit naar Friesland meer dan waard.

interieurontwerp - interieurstyling - keuzes - bedrijfs bezoek A House of Happiness - interieurprofessionals platform - gordijnen - duurzaam - lap atelier

Ben je nu enthousiast geraakt over wat we allemaal met het platform doen en wil je de volgende keer mee naar een bedrijfsbezoek? Plan dan direct een analyse sessie in om te kijken of wij een match zijn!

Wil je meer weten over het jaarprogramma van het Interieurprofessionals platform, dan kan je hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *