Ga naar de inhoud

Training “Als interieurprofessional bijverkopen aan klanten”

  • door
Interieurprofessionals platform - flatlay - bijverkopen aan klanten

Een extra inkomen is altijd mooi meegenomen. Alleen, hoe doe je dat als interieurprofessional? Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden, maar de meest makkelijke optie is door producten bijverkopen aan klanten.
Je hebt namelijk een mooi ontwerp gemaakt en het zou ook tof zijn als dit ontwerp gerealiseerd gaat worden en dat je daar ook nog aan bij mag dragen.

Dat bijdragen aan de realisatie is weer een extra bron van inkomsten. En het geheim van hoe je dit doet leer je tijdens de training “Als interieurprofessional bijverkopen aan klanten”.

Wat je leert tijdens de training bijverkopen aan klanten:

  • Het geheim van hoe je meer inkomen kan genereren door bij te verkopen aan je klanten.
  • Hoe je vol zelfvertrouwen het gesprek aangaat met je klanten, zodat je een verlangen bij de klant gaat creëren om nog wat meer van jou te kopen dan alleen jouw dienst.
  • Hoe je samenwerkingen opstart met leveranciers of waar je terecht kan om in te kopen, zodat je ook iets te bij te verkopen hebt aan klanten.

Wat we overslaan? Opdringerige verkoop aan klanten. Uiteindelijk is het niet de bedoeling dat je bij elke klant gaat pushen om bij te verkopen. En ik leer je ook niet allerlei ’trucjes’ die je snellere verkoop opleveren. Het gaat erom dat het bijverkopen aan klanten als een natuurlijke manier voortvloeit uit het ontwerpproces. Een logische vervolgstap in de realisatie van jouw ontwerp.

Deze training gaat jou toegang geven tot een extra inkomstenbron, welke altijd kan blijven stromen zonder dat je er teveel voor hoeft te doen. Iets waarbij je niet uurtje factuurtje hoeft te werken en wat het glazen plafond voor het creatieve ondernemerschap doorbreekt. Dat is natuurlijk onbetaalbaar, je hebt er namelijk je hele ondernemers carrière nog profijt van.

Investering

Online training: € 33,- excl. BTW


De kosten die je voor deze training maakt kan je aftrekken als scholing en de BTW kan je terugvragen bij de Belastingdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *