Krijg ondersteuning in jouw ontwikkeling als interieurprofessional

  • door
Krijg ondersteuning in jouw ontwikkeling als interieurprofessional

Heb je altijd al een coach willen hebben, nog die cursus of opleiding willen volgen, maar niet in durven investeren? Het financiële gedeelte kan geen obstakel meer zijn om het NIET te doen. Je kan namelijk als ZZP’er in de creatieve sector ondersteuning krijgen door Werktuig PPO. Zij kunnen tot 1/3 van je investering (max. van €2.000) faciliteren. Als de investering maar wel bedoelt is om jou verder te helpen als ondernemer.

Je kan vrij gemakkelijk een aanvraag indienen en je krijgt binnen 3 werkdagen een antwoord terug.

Dat betekent dat je binnen een korte tijd jezelf verder kan ontwikkelen als interieurprofessional. Het geeft je meer financiële vrijheid, ook als je net voor jezelf bent begonnen.
Belangrijk is wel dat je goed scherp hebt hoe jij jezelf professioneel wil ontwikkelen. Wat is je toekomstvisie? waar merk je dat je tegenaan loopt als creatieve ondernemer en op welke manier kan dit opgelost worden.
Wanneer je dit overzichtelijk voor jezelf hebt gemaakt, kan je ook beter een keuze maken in wat voor cursus, opleiding of coach je nodig hebt.

Als je er niet uit komt is er in ieder geval de FOCUS sessie, daarbij kan ik je binnen 2 uur helpen aan een duidelijke visie en structuur voor jouw creative business.

Meer weten over Werktuig PPO en een aanvraag doen? Lees dan verder op de website van Werktuig PPO.

Waarin ga jij jezelf verder ontwikkelen?

Creatieve groet,

Kimberly Eijkemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *