Ga naar de inhoud

Krijg ondersteuning in jouw ontwikkeling als interieurprofessional

  • door

Heb je altijd al een coach willen hebben, nog die cursus of opleiding willen volgen, maar niet in durven investeren? Het financiële gedeelte kan GEEN obstakel meer zijn. Je kan namelijk als ZZP’er in de creatieve sector ondersteuning krijgen door Werktuig PPO. Zij kunnen tot 1/3 van je investering (max. van €2.000) faciliteren. Als de investering maar wel bedoelt is om jou verder te helpen als ondernemer.

Je kan vrij gemakkelijk een aanvraag indienen en je krijgt binnen enkele werkdagen een antwoord terug met daarin de beslissing of ze je financieel ondersteunen of wat er eventueel nog aangepast kan worden in je aanvraag.

Dat betekent dat je binnen een korte tijd jezelf verder kan ontwikkelen als interieurprofessional. Het geeft je meer financiële vrijheid, ook als je net voor jezelf bent begonnen.
Belangrijk is wel dat je goed scherp hebt hoe jij jezelf professioneel wil ontwikkelen.
Wat is je toekomstvisie?
Waar merk je dat je tegenaan loopt als creatieve ondernemer?
Op welke manier kan dit opgelost worden?
Wanneer je dit overzichtelijk voor jezelf hebt gemaakt, kan je ook beter een keuze maken in wat voor cursus, opleiding of coach je kan gaan investeren.
Want, investeren iets dat elke ondernemer die wilt groeien doet.

Meer weten over Werktuig PPO en een aanvraag doen? Lees dan verder op de website van Werktuig PPO.

Een dergelijke ondersteuning in jouw investeringsplan zorgt ervoor dat je deel kan nemen aan het Business traject van het Interieurprofessionals platform en wanneer je klein wilt beginnen kan je de online training Bijverkopen aan klanten volgen.

Waarin ga jij jezelf verder ontwikkelen?

Creatieve groet,

Kimberly Eijkemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *