Ga naar de inhoud

Handboek voor de succesvolle interieur professional

Een handleiding die ervoor zorgt dat jij gegarandeerd succes 
krijgt met jouw interieurbedrijf.

Handboek voor de succesvolle interieurprofessional

Believing in yourself
is the first secret to succes

Een bedrijf beginnen, dat doe je zo. Maar, een bedrijf succesvol maken is wat meer een uitdaging. Er komt zoveel meer bij ondernemen kijken dan alleen het ontwerpen van mooie interieurs. 

Dat ontdekte ik ook toen ik 12,5 jaar geleden begon met ondernemen. Ik heb 7 jaar met mijn ontwerpbureau aangemodderd, waarna ik aan de slag ging met de fundering van mijn bedrijf en sindsdien non-stop opdrachten heb lopen. 
Wil jij dat ook?

Dan kan ik jou zeker het handboek voor de succesvolle interieurprofessional aanraden!

 

Interieurprofessionals platform - huisje okergeel

Het boek staat boordevol duidelijke vragen en de opdrachten zetten je iedere keer weer aan het denken. 

Gea

Binnen in Huis

Wat krijg ik

💪 Een e-book dat je altijd erbij kan pakken als je het even niet meer weet 

💪 Al mijn kennis van de afgelopen 12 jaar als interieurontwerper

💪 Opdrachten om direct mee aan de slag te gaan en vooruitgang te boeken met jouw bedrijf

Dat alles voor maar €9,95

Over Kimberly

e-book - handboek voor de succesvolle interieurprofessional - interieurprofessionals platform - interieurontwerper - academie - creatieveling
e-book - handboek voor de succesvolle interieurprofessional - interieurprofessionals platform - interieurontwerper - academie - creatieveling

Senior interieurontwerper die de wereld mooier wil maken. Mede dankzij jou wordt die missie gerealiseerd.
Ik heb een grote voorliefde voor design, wat tevens ook mijn kernwoord is. Het (vaak) simpele, elegante en tijdloze van design is iets wat mij enorm aanspreekt en inspireert om deze elementen in mijn leven & bedrijf toe te passen…

Interieurprofessionals platform - huisje licht roze

Als je overweegt om een cursus te volgen of coaching te krijgen, bespaar je geld en begin eerst met dit handboek.

Marisa

En Casa Interiors

Interieurprofessionals platform - huisje okergeel

Hoofdstukken

1. De Fundering
Ga aan de slag met de fundering en ontdek wat jou uniek en onderscheidend maakt van andere interieurprofessionals. Ontwikkel een persoonlijke ontwerpstijl die jou herkenbaar gaat maken voor klanten

2. Ideale klant
Geef jouw ideale klant vorm die aansluit bij jouw persoonlijke ontwerpstijl. Gegarandeerd succes voor het aantrekken van de leukste klanten!

3. Het perfecte aanbod
Een origineel aanbod bedenken dat aansluit bij jouw ideale klant en jouw bedrijf, dat kan toch niet zo lastig zijn? Aan welke voorwaarden voldoet een goed aanbod

4. Uurtarief
Vraag jij wel genoeg voor jouw diensten? Om echt van jouw passie te kunnen leven is het belangrijk om genoeg te verdienen, alleen zo kan je een goede balans tussen werk en privé creëren. Dit hoofdstuk zorgt ervoor dat je een reeële prijs gaat vragen, ongeacht je ervaring. 

Dat alles voor maar €9,95

Als interieurprofessional ben je vaak een doener. Het ene moment een stof uitzoeken en het andere moment bezig met het uitwerken van een ontwerp.
Maar, wat als het allemaal niet zo’n vaart loopt als dat je zou willen? Dat de klanten helemaal niet voor jouw ontwerpen in de rij staan?
Dan is het tijd om te kijken wat je kan doen om wel een succesvol bedrijf op te zetten. En daar is precies dit handboek voor de succesvolle interieurprofessional voor geschreven.

In dit handboek leer je hoe je een stevige fundering voor jouw bedrijf op gaat bouwen door je stapsgewijs te laten zien wat je kan doen. Het handboek staat boordevol handige tips en opdrachten die jou aan het denken zetten. Als vanzelf ga je een bedrijf creëren dat past bij wie jij bent en wat jij met jouw bedrijf wil uitstralen en bereiken. En met het gevolg dat je altijd opdrachten hebt van de leukste klanten. 

Klinkt als een droom, toch?

Ben jij de volgende
succesvolle interieur
professional?

Wil je nu direct aan de slag om een succesvolle interieurprofessional te worden?  Wil je ervoor zorgen dat jouw creatieve bedrijf een stevige fundering heeft en dat je daarmee altijd een stroom aan opdrachten hebt?

Download dan nu dit handboek voor de succesvolle interieurprofessional en kraak de code!

Handboek voor de succesvolle interieurprofessional

Wat anderen zeggen over het handboek

Gea
Binnen in huis

Ik heb gemerkt dat ik als persoon ben gegroeid, maar mijn bedrijf is niet met mij mee gegroeid. Om dat weer recht te trekken moet je terug naar de basis. Dat is wat anderen zeggen. Maar, hoe doe je dat dan?
Met het boek van Kimberly neemt ze je mee terug naar hoe je de basis zet voor een succesvolle onderneming. 
Het boek staat boordevol duidelijke vragen en de opdrachten zetten je iedere keer weer aan het denken. 
Kimberly is duidelijk en to the point met haar boek.
Daar houd ik van!

Het handboek voor de succesvolle interieurprofessionals is een makkelijk te lezen boek met opdrachten die je laten nadenken over wie je wilt zijn als creatieve ondernemer. Daarnaast geeft Kimberly veel duidelijke voorbeelden die helpen om jouw antwoorden te vinden. 
Dus als je overweegt om een cursus te volgen of coaching te krijgen, bespaar je geld en begin eerst met dit handboek. Hierin staat alles wat je nodig hebt om een goede onderneming op te starten.

Marisa
En Casa Interiors