Ga naar de inhoud
Community - tribe - interieurprofessionals platform - interieurontwerper - academie - creatieveling

Tribe

Altijd al onderdeel willen zijn van een hechte groep interieurprofessionals die met elkaar kunnen sparren en leuke dingen doen?

Interieurprofessionals platform - huisje petrol

Community is the
foundation to success

Tegenwoordig willen we alles zoveel mogelijk zelf doen, want dat lijkt makkelijker en sneller. Je doet enorm je best om te laten zien dat je het allemaal zelf kunt redden.
Terwijl je ondertussen aan het uitzoeken bent hoe alles werkt en wat je het beste kan doen om van jouw creativiteit te leven
Maar, waarom zou je het wiel weer opnieuw willen uitvinden?

Daar heb je een community voor. Een hechte groep interieurprofessionals die weet waar je het over hebt als je praat over jouw struggles en die tips kunnen geven over hoe je dingen kan aanpakken om ondernemen net even iets leuker en gemakkelijker te maken. 

de interieurprofessionals tribe is DE plek voor jou. 

Interieurprofessionals platform - huisje magenta

"De kennis die wordt gedeeld over ondernemen met een creatief beroep is zeer waardevol en helpt je echt verder"

Ina

Ina interieur

Wat krijg ik

€ 19 excl. BTW per maand

Kleine groep gelijkgestemden
max. 8 personen

1x per maand online meeting

Onbeperkt toegang tot exclusieve trainingen en content

Altijd in verbinding via de besloten FB groep

Regelmatig bezoek aan beurzen, workshops en musea

Fijne gesprekken met collega interieurprofessionals

Je kan in je eigen tijd nog zoveel meer leren over ondernemen, bizar dat dit gewoon online staat. Binnen de community is alles wat je als interieurprofessional nodig hebt binnen handbereik!

Gea

Binnen in huis

Klankbord

Mis jij ook wel eens dat klankbord? Iemand aan wie je vragen kan stellen over ondernemen als creatieveling.
Wat als ik jou vertel dat je niet 1 persoon maar een hele groep gelijkgestemden om je heen kan verzamelen? Bij onze community krijg je in 1 klap er een hele groep sparringpartners bij
Allemaal ervaren ze het als een warm bad waar ze in terecht komen. De andere interieurprofessionals zijn vriendelijk en staan open voor het krijgen EN geven van advies. Daarnaast spreken we regelmatig offline af om naar een beurs te gaan, een workshop te volgen of musea te bezoeken. Want, ook dat is toch veel leuker om samen te doen?

Interieurprofessionals platform - huisje licht roze
strategie - creatieve impact sessie - interieurprofessionals platform - interieurontwerper - academie - creatieveling

Je hebt het gevoel dat er altijd iemand achter je staat, mocht dat nodig zijn. Dat is ontzettend waardevol.

Carolin

Durven doen interieur

Bij welke groep sluit jij aan?

Eerste maandagochtend van de maand:
10.00 uur 
Nog maar 1 plekje vrij

Eerste maandagmiddag van de maand:
15.00 uur
3 plekjes vrij

Eerste vrijdagochtend van de maand:
10.00 uur
4 plekjes vrij

Eerste vrijdagmiddag van de maand:
15.00 uur
4 plekjes vrij

Tijdens het aanmelden kan je aangeven in welke groep je wilt aansluiten

Extra's

Ben je nog niet helemaal overtuigd?
Laat mij je dan vertellen dat er meerdere online trainingen exclusief verkrijgbaar zijn voor leden van onze community. Deze trainingen zijn meer dan € 2.500 waard en elk kwartaal komt daar weer een nieuwe training bij. 
Denk aan de trainingen:

  • Bijverdienen aan klanten
  • Succesformule voor interieurprofessionals
  • Ideale marketing strategie.
  • Trainigen over hout en andere materialen.

Deze trainingen zijn een bewezen succes! Al tientallen interieurprofessionals hebben deze trainingen gevolgd en zijn daarna als een malle gegroeid met hun business. 

Alles staat onder leiding van Kimberly Eijkemans. Meer dan 12,5 jaar interieurontwerper en heeft daarvan al 7 jaar aan de lopende band de leukste klanten. Heeft maanden waarin ze 10k+ verdiend aan haar bedrijf en toch genoeg tijd overhoud voor haar zoon, huisdieren, vrienden en familie. 

“De community is een prettige plek om samen met collega’s te sparren over hoe je samen kan groeien. Wanneer je ergens tegenaan loopt kan je dit altijd delen en sta je er niet alleen voor. 
Het is een hechte groep waar ik mij goed bij voel.”

Loraine
Door Loraine

“De community ondersteunt mij als het gaat om ondernemen en je netwerk vergroten. Het is prettig om kennis te maken met vakgenoten en om ideeën uit te wisselen en hulp te vragen waar nodig. De kennis die wordt gedeeld over ondernemen met een creatief beroep is zeer waardevol en helpt je echt verder.  Het is echt een unieke manier van jezelf EN je bedrijf te ontwikkelen.”

Ina
Ina Interieur

“Het maandelijks contact met andere interieurprofessionals is heel fijn. We wisselen ervaringen uit en kunnen veel van elkaar blijven leren. Daar zit voor mij ook de meeste waarde. Door het contact met Kimberly en de andere interieurprofessionals uit mijn groep zorgt dat ervoor dat je altijd vooruit komt met je bedrijf en niet alleen op een eilandje blijft zitten.”

Gea
Binnen in huis

Community - tribe - interieurprofessionals platform - interieurontwerper - academie - creatieveling

F.A.Q.

Jazeker, het bedrag wordt maandelijks afgeschreven en daardoor is het mogelijk om elke maand op te zeggen. 
Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar info@interieurprofessionalsplatform.nl. Daarna krijg je een bevestiging van jouw opzegdatum en zal de automatische incasso stopgezet worden. 

Na aanmelding krijg je een mail met daarin gegevens om in te loggen.
Bovenaan, in het menu van deze website, zie je een gele button met Login. Als je daarop klikt kom je vanzelf op de juiste inlog pagina en krijg je toegang tot exclusieve trainingen. Ook zie je daar de geplande bijeenkomsten en kan je jezelf inschrijven voor bezoekjes aan beurzen, musea en workshops. 

Er zijn meerdere groepen met interieurprofessionals actief binnen de community. Dit zorgt ervoor dat je eventueel bij een andere groep aan kan haken. Overleg hierover wel even met Kimberly door te mailen naar info@interieurprofessionalsplatform.nl . Dan kan besproken worden wat het beste alternatief is. 

Op dit moment zijn er meerdere groepen met maximaal 10 leden actief. 

De online bijeenkomsten altijd in de eerste week van de maand.
Tot nu toe in de maandagochtend, maandagmiddag, vrijdagochtend en vrijdagmiddag. Mocht dit niet uitkomen en je wilt toch graag lid worden van het platform, neem dan even contact op met Kimberly via info@interieurprofessionalsplatform.nl . Dan gaan we samen naar een passende oplossing zoeken. 

Interieurprofessionals platform - huisje magenta

“Kimberly straalt veel zelfvertrouwen uit en geeft dat aan iedereen door. Ik profiteer heel erg van haar ervaring in de interieurwereld, wat mij veel tijd en frustraties scheelt. De online meetings ervaar ik als heel prettig en helpen mij verder in mijn ontwikkeling als interieurprofessional. Het is absoluut de investering waard!”

Wilma
WBKI

“De open en prettige sfeer binnen de groep is heel fijn. Kimberly is daarbij de drijvende kracht. Ze neemt je mee in de interieurwereld en geeft je ontzettend veel zelfvertrouwen om de prijs te vragen die je waard bent. 
Je hebt het gevoel dat er altijd iemand achter je staat, mocht dat nodig zijn. Dat is ontzettend waardevol.”

Carolin
Durven Doen Interieur

“De sessies met andere interieurprofessionals is zeer waardevol. Ook het gedeelte waar je online trainingen kan volgen is een prettige aanvulling. Je kan in je eigen tijd nog zoveel meer leren over ondernemen, bizar dat dit gewoon online staat. Binnen de community is alles wat je als inteireurprofessional nodig hebt binnen handbereik!”

Gea
Binnen in huis

Ontdek meer in de mail

Krijg regelmatig extra informatie en tips over ondernemen als interieurprofessional.
Mis dus niets en schrijf je snel in!

Interieurprofessionals platform - huisje magenta