Ga naar de inhoud

Warme interieuraccessoires herfst 2022

  • door

Na een hele lange en hete zomer, is dan toch de herfst aangebroken. Het was een tijdje zeer regenachtig en het wordt weer steeds eerder donker. Het gevoel van de kaarsjes aan willen steken en de kussens en dekens op de bank gooien overheersen nu. Eigenlijk is de herfst best een fijne tijd. We trekken allemaal weer naar binnen en gaan het daar lekker knus en gezellig maken.

Klanten zijn ook weer bezig met het gezellig maken van hun huis. Inspireer ze met tips en tricks om het thuis knus en warm te maken.

Zelf adviseer ik vaak meer knusse dekens en kussens in een warme tint voor op de bank. Ook mogen er weer meer waxinelichtjes en kaarsjes neergezet worden om het wat huiselijker te maken. Je ziet de laatste tijd veel meer teddy-achtige kussens, die zijn ideaal om tijdens de donkere dagen in weg te kruipen. Evenals die knuffelige schapenwollen huiden. Deze kunnen op de vloer gelegd worden, maar ook over stoelen en banken staan ze heerlijk knus.

Misschien heb jij wel DE tip om ervoor te zorgen dat de verwarming minder hoog gezet hoeft te worden met die huidige energieprijzen, terwijl het ook nog het huis gezelliger maakt. En dan heb ik het niet over die gekke potten met waxinelichtjes eronder. Werken deze überhaupt? ??

In ieder geval zal je hieronder genoeg inspiratie krijgen van warme kussens en plaids. Ook zal ik een aantal toffe kandelaars en theelichthouders delen. Gewoon omdat het kan.

Deze toffe kandelaar is minimalistisch en stoer.

Dit warme kussen past goed bij de kleur van het jaar 2023 van Histor: Vining Ivy. De velours stof is ook heerlijk warm en knus.

Een grijs kussen, zoals dit, past altijd en overal. Daarnaast is het ook nog eens van een een velours stof, zodat je heerlijk er tegenaan kan kruipen.

Een luxe theelichthouder, zoals deze van het kristal Agaat, past altijd in elk interieur. De kleur is neutraal, natuurlijk en wanneer het theelichtje in de steen is gezakt, geeft het ook nog eens een heel warme uitstraling in huis. Ideaal om in een advies te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *