Ga naar de inhoud

La vie maison

  • door
La vie maison

La vie Maison is een bedrijf van en voor interieurprofessionals. We streven ernaar om onze klanten zo goed en persoonlijk mogelijk te hulp te staan. Ons assortiment is uw assortiment. Dit betekent dat wij de klant de mogelijkheid geven om de producten te voorzien van hun eigen logo. Verder kunnen ze de samenstelling van de producten zelf bepalen om zo hun ware identiteit te kunnen uiten op het meubilair wat ze aanbieden. Met dit alles werken we ook nog eens met een open adviesverkoopprijs wat wil zeggen dat de klant nog meer uit het product kan halen… wees dus creatief!

Om online/offline concurrentie te voorkomen zijn er geen prijzen online te traceren. Hierdoor kunt u echt uw eigen merk opbouwen. Ontvangt u de producten liever White-label of met ons logo? Dan is dit ook zeker mogelijk. Kortom genoeg mogelijkheden. 

Onze werkwijze is al volgt: klanten kunnen onze stalen bestellen en ze online zien of gebruiken via onze website. Vervolgens nemen klanten model(len) af die ze vervolgens in een ruimte zetten waar ze hun klanten ontvangen. Bij een order zal de samenstelling van het meubilair aan ons worden doorgegeven. Wij zullen dit vervolgens gaan uitvoeren.

Om de customer journey compleet te maken zit bij de prijs inhuizing en montage tot aan de eerste deur inbegrepen. U kunt zich dus bezighouden met het intekenen van interieurs en wij zullen u voorzien met de door u samengestelde producten. 

La vie Maison is een jong en innovatief bedrijf wat betekent dat wij dus altijd open staan om samen te kijken naar oplossingen of verbeteringen. We geloven dan ook in langdurige samenwerkingen en dus samengroeien.

Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? En vind u ons assortiment aantrekkelijk om mee te gaan werken? Neem dan gerust contact met ons op om een samenwerking spoedig te gaan realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *